MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Şike Açıklaması: Aziz Yıldırım'a Destek Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay ' ın şike davasıyla ilgili kararları hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, ülke gündeminin değiştirilmek istendiğini söyledi ve Aziz Yıldırım ' a destek verdi.
Şike Davası Şike Kararı Fenerbahçe Devlet Bahçeli Aziz Yıldırım 


Beşiktaşlı olduğunu hatırlatan MHP lideri, “Fenerbahçe ' ye çok büyük hizmetler sunan bir büyük başkan Aziz Yıldırım. Şike meselesi üzerinde çok tartışmalar yapılmış, sonunda hapse girmiş, tahliye edilmiş. Türkiye ' nin bu kadar ağır karşı karşıya kaldığı sorunları içerisine birden bir başka gündem değişikliği olarak Aziz Yıldırım ' ı oturtmak, kanaatimce yanlıştır. Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek, sporun düzeltileceğinin de dünyada hiçbir örneği yoktur” diye konuştu.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
18 Ocak 2014 Cumartesi günü yayınlandı