MHP'li Vekil Ezber Bozdu: Erdoğan hain değil

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,Haber Türk ekranlarında 'Balçiçek İlter'le Söz Sende'programında ezber bozan açıklamalarda bulundu.Başbakan ile İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemden beri arkadaş olduklarını kaydeden Türkkan ''Erdoğan hain değil'' dedi.
Haber Türk Lütfü Türkkan Balçiçek İlter Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan'ın hain olduğuna inanmadığını ifade eden Türkkan''Sayın Başbakan geçmişinde de hukukum olan bir insan.Kendisini Pınarhisar cezaevinde en çok ziyaret eden adamlardan birisiyim.Kendisi ile İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemden beri dostluğumuz,arkadaşlığımız var.Ben İstanbullu sanayici bir adamım.Başbakan beni ülkücü kimliğim ile bilir.''dedi.

Başbakanı cezaevinde çok ziyaret ettiğini belirten Türkkan''Zaten zoruma giden de o.Dünün zulme uğrayanı bugün zulüm yaptığı zaman ismi zalim bile değil.Daha farklı bir şey bulmak lazım.Sayın Başbakan dün nasıl zulme uğradıysa,bugün aynı zulme başkalarını uğratıyor.Zalimliğin en büyüğünü yapıyor.Aslında zulme uğrayan ders alır diyordum;ama Sayın Başbakan ders almamış.''diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
28 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı