MHP’den Candan Erçetin’e İmalı Gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, sanatçı Candan Erçetin ' in Tunceli ' de bir özel harekat polisinin silahının namlusuna karanfil takmasını eleştirdi. Tanrıkulu, ' Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklı evveller ' dedi.
Candan Erçetin Ahmet Kenan Tanrıkulu İmralı Adası Ergenekon Davası Kandil 


MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Denizli İl Teşkilatı ' nı ziyaret etti. 20 Nisan ' da İzmir ' de düzenlenecek olan mitingi ile ilgili olarak Denizli İl Teşkilatı ile bir araya gelen Tanrıkulu, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Silivri ' de devam eden Ergenekon Davası ' nı tiyatro olarak niteleyen Ahmet Kenan Tanrıkulu, ' 8 Nisan ' da çıkan olaylar nedeniyle mahkemenin karar alma sürecini de etkiliyor. Biz bu davaları başından beri tiyatro olarak niteliyoruz. Silivri ' de yapılan duruşmalar sanık durumundakilerin baştan yargılanıp kabul edildiği bir ön yargıyla yargılandıkları ve mahkemenin kararını önceden verdiği duruşmalara dönüştü. Bu davayla ilgili generaller, Genelkurmay başkanlarının tanıklığı kabul edilmedi. Ancak gizli tanık adı altında bir çok kişi mahkemece tanık olarak kabul edildi. Gayri ciddi bir durum söz konusu. Biz Silivri ' yi bir hukuk cinayeti olarak görüyoruz” dedi.

AKİL ADAMLAR ÖNCE DOĞUDAKİLERİ İKNA ETSİN

Çözüm Süreci ' nde oluşturulan 63 kişilik 'Akil Adamlar' heyetiyle ilgili de açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan, ' Bu akil insanlar neyi anlatacaklar. Süreç dedikleri bu gelişmelerin neresinde vardılar. İmralı ya da Kandil görüşmelerinin içindeler miydi? Beni bana nasıl anlatacaklar? Ben merak ediyorum. Bu insanlar Denizli ' ye geldiklerinde evladını terör olaylarında şehit veren aileler veya gazi olanlar karşılarına çıktığında, 3 soru sorduğu zaman bu kişiler kimleri ikna edecek? Bu kişiler önce gitsinler, Doğu ve Güneydoğu ' dakileri ikna etsinler. Niye Ege ve Karadeniz ' e gelip ikna etmeye çalışıyorlar? Bu çok enteresan bir durum. Baştan aşağı yanlış. Teşkil edilen bu 63 kişi de apayrı bir fiyasko insanlar ' diye konuştu.

CANDAN ERÇETİN ' E GÖNDERME

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Polis haftası etkinlikleri kapsamında Tunceli ' ye konser vermek için giden ve burada bir özel harekat polisinin silahının namlusuna karanfil takan Candan Erçetin ' de imalı göndermede bulundu. Tanrıkulu, ' Geçen televizyonda gördük. Bir şarkıcı bir bölgeye gitti. Namluya karanfil takarak barış geleceğini zannediyor bu aklı evveller. İnşallah sürecin sonunda herhangi bir akıl tutulmasıyla karşılaşmadan Türk Milleti ' nin aklına uyarak hükümet de buradan pay çıkarır da gerçeklerle karşılaşıp, pişmanlık duyup nedamet getirir ' diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, daha sonra MHP ' li yöneticilerle toplantı yaptı.
Candan Erçetin Hakkında
Türkiye´nin geçirdiği en soğuk kışlardan birinde doğdu. 10 Şubat´a denk gelen doğum günü, onu birçok özelliğini taşıdığına inandığı kova burcunun üyelerinden biri yapmıştı. Üç yaşında, babasının öğretmen olarak tayin olduğu Almanya’nın Frankfurt’a bağlı Hanau kasabasında Almanca ile tanıştı. Üç buçuk yıllık görev süresinin sonunda çocukluğunu ve ilkokul yıllarını geçirdiği, Kırklareli’ne geri döndü. Girdiği parasız yatılı sınavlarında Galatasara...
devamı
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı