Melih Gökçek:'Hakaret eden cezasını çekmeli'

Katıldığı programda Twitter'daki 800 takipçisi ile davalık olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek,hiç kimsenin birbirine hakaret etme hakkı olmadığını belirtirken 'Hakaret eden cezasını çekmeli' ifadelerini kullandı.
Kanaltürk Belediye Başkanı Hakaret Davası Twitter Melih Gökçek 


TWİTTER'A EDEP GELMELİ

Twitter'da 800 kişiyi mahkemeye verdiğini belirten Başkan Gökçek ''Benim kadar takipçilerine hoşgören ikinci bir kişi yoktur.Bana hakaret ettiklerinde önce ikaz ederim;yanlış yapıyorsun,lütfen terbiyeli ol,özür dile senin için dava açmayayım derim.'Sen kimsin ki ben özür dileyeyim'der,o zaman mahkemede kendini bulur...Bu twitter'a mutlaka ve mutlaka edep ve ahlak gelmesi lazım.Ben sizinle her türlü şeyi tartışabilmeliyim.Ama ne benim ne de sizin birbirimize hakaret etme hakkımız yok ki.Hakaret eden de cezasını çekmeli.Şimdi bu cezalar arkası arkasına,çorap söküğü gibi önümüzdeki aylarda yani özellikle 2013 yılında gelmeye başlayacak inşallah'' diye konuştu.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı