Melih Gökçek, Aylin Nazlıaka'yı Levent Gök'le vurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı yine bir diğer CHP'li Levent Gök'ün soru önergesiyle vurdu.
Belediye Başkanı Aylin Nazlıaka Levent Gök Melih Gökçek 


Levent Gök'ün kaçak su kullanımı ile sunduğu soru önergesini paylaşam Gökçek, ' Levent Bey benden ilk defa bir teşekkür alıyor. Bakalım Aylin Hanım buna nasıl cevap verecek.” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın şikayeti üzerine numune almak üzere bölgeye gelen ASKİ ekipleri karşılaştığı manzara karşısında şok yaşamıştı. Nazlıaka'nın konutunda yapılan inceleme sonucunda kaçak kuyu suyu kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
23 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı