Mehmet Metiner: Demirtaş çapsız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın'Kürt sorunu yoktur' sözleri üzerine açıklama yapan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş “Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir” diye cevap vermişti. TGRT'de konuk olduğu programda Demirtaş'ın sözlerine cevap veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner “ Çok düzeysiz, pespaye bir anlayış bu. Ben Demirteş'ın çapsız olduğunu biliyordum da bu kadar çok çapsız olabileceğine ihtimal vermezdim. Bir partinin eş başkanı olduğu için çözüm sürecinin hatırına da her seferinde bu tür seviyesizliklerini bir biçimde görmezden geldik. Bak çok Net sana Cevap veriyorum Sayın Demirtaş, senin mahallende birbirinizi kullanma anlayışı olabilir ama bizim mahallemizde dava ahlakımızda asla birbirimizi kullanmak yoktur” diye konuştu.
Selahattin Demirtaş Ak Parti Mehmet Metiner Hdp 


BEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KÜRT KARDEŞİYİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kürt kardeşi olduğunu belirten Metiner “ Mehmet Metiner hayatının hiçbir döneminde o ceberut, inkârcı devletin uygulamalarının olduğu dönemde devletin Kürdü olmamıştır ama PKK'nın Kürdü de olmamıştır. Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın Müslüman Kürt kardeşiyim” dedi.

BEYAZ GAZETE
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
19 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı