Kurtuluş Tayiz'den Kılıçdaroğlu'na MİT eleştirisi

24 TV ekranlarında Zeynep Türkoğlu'nun sunduğu Politik Eksen programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT iddiası konuşuldu.
Akşam Gazetesi Chp Milli İstihbarat Teşkilatı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


“SİZE KİM NEDEN OPERASYON YAPSIN”
Akşam Gazetesi Kurutuluş Tayiz, “Gezi ve 17 Aralık'ı yaşadık. CHP hiçbir konuda muvaffak olamadı. Türkiye'nin kritik dönemlerinde siz hiçbir işe yaramadınız. Etkin, güçlü bir siyasi organizasyon değilsiniz. Kendi içiniz kaynıyor. Size kim neden operasyon yapsın” dedi.

“İSTİHBARATIN UZANTISI KILIÇDAROĞLU”
Tayiz, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Bir operasyon var ama MİT'ten daha çok cemaatin istihbaratçı polislerinin geliştirdiği bir operasyon söz konusu. CHP yönetimi dizayn edildi. Kılıçdaroğlu da bundan faydalandığı gibi bunun ortağı oldu. İstihbaratın uzantısı olarak çalışan Kılıçdaroğlu'nun kendisi oldu. MİT'in bir müdahalesi varsa çıkıp ortaya koysun. Hükümet gerekli araştırmayı yapar. Sorun şu ki ortada sadece laf var. Başka bir şey yok.”
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı