Kocabıyık'tan çarpıcı Kılıçdaroğlu iddiası

AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Meclis'te yaşanan gerilimi A Haber yayınında değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Hüseyin Kocabıyık Kemal Kılıçdaroğlu 


AK Pa rtili Kocabıyık, Meclis'te CHP'li vekillere kürsüye saldırma emrini Kılıçdaroğlu'nun verdiği söyledi.

Ayrıca çarpıcı bir iddia oratay atan Kocabıyık, kürsüyü devirme emrini Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülerden aldığını ifade ederken 'Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün elinde esir bir adamdır. Bunun bir şeyini yakalamışlar' diye konuştu.

İşte Kocabıyık'ın o sözleri;

TALİMAT KILIÇDAROĞLU'NDAN

Kılıçdaroğlu oraya geldi kendi adamlarına dedi ki 'Burada eylem yapın, yıkın' dedi ve gitti. Kürsüyü Cumhuriyet Halk partililer devirdi.

FETÖ'NÜN TALİMATIYLA YAPTILAR

15 Temmuz'da FETÖ'cülerin deviremediği kürsüyü bugün CHP'liler devirdi. Buradan açıkça söylüyorum milletimize. Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ terör örgütünün elinde esir bir adamdır. Bunun bir şeyini yakalamışlar belli. Onların talimatıyla yapıyor bunları bu çok açık. Cumhuriyet tarihmizde böyle haysiyetsiz bir saldırı o kürsüye hiç bir zaman olmadı. Böyle bir haysiyetsizlik Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ilk kez yapıldı.

GENEL BAŞKALARI ESİRDİR

O kürsüyü FETÖ o gün bombaladı, yıkamadı. Ama bugün Cumhuriyet Halk Partililer o kürsüyü yıktılar. Ve inan bunun için analizçi, kahin veya tahminci olmaya gerek yok FETÖ adına ykılmıştır o kürsü. Genel Başkanları FETÖ'nün esiridir. 17-25 Aralık'tan bu yana esiridir. Cumhuriyet halk Partililer bunu bilsin. Genel Başkanları FETÖ'nün esiridir.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
12 Ocak 2017 Perşembe günü yayınlandı