Kılıçdaroğlu Esad’ın Enformasyon Bakanı'dır

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu ' nun Esad ' a çalıştığını ve Esad ' ın Enformasyon Bakanı olduğunu iddia etti.
Savcı Sayan  Erkan Tan Beşar Esad Enformasyon Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu 


Beyaz TV ' de yayınlanan Erkan Tan ' la Tartışalım programına bu hafta CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hikmet Genç konuk oldu.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği programda Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu ' nun dün akşam katıldığı bir programdaki, “1.5 milyon Suriyeliyi Türkiye ' ye kabul etmek vatana ihanettir” sözlerini çok sert bir dille eleştirdi.

Sayan programda Kılıçdaroğlu ' nun Esad ' a çalıştığını ve Esad ' ın Enformasyon Bakanı olduğunu da iddia etti.

Kılıçdaroğlu ' nun bu ülke için de CHP için de yüz yılın felaketi olduğunu söyleyen Sayan, “Adam dün televizyona çıkmış, Suriye ' den gelen 1.5 milyon insanı kabul etmek vatana ihanettir, diyor” ifadelerini kullandı.

Erkan Tan ' ın, “Dili sürçtü ama sonradüzeltti” demesi üzerine Sayan, “Liderlerin dili sürçmez, sürçerse hesabını öderler. Kılıçdaroğlu'nun dün söyledikleri gaf değildi. Bilerek, planlayarak söylemiştir, Ahmet Hakan ' ın müdahalesiyle düzeltmeye çalışmıştır” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU ESAD ' IN ENFORMASYON BAKANI'DIR

Savcı Sayan sözlerini şöyle tamamladı:

“Kılıçdaroğlu Esad ' ın güvenliğinden başka bir şey düşünmüyor. TBMM ' den tezkere çıkıyor, tezkere Esad ' a uzandığı için hayır diyor. 15 gün sonra Esad ' la ilgili bölümü çıkarın evet diyeyim diyor. Suriye ' de ölen 200 bin insanın Türkiye ' de akrabası yok mu? Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Kılıçdaroğlu Esad için çalışıyor, Esad ' ın Enformasyon Bakanı'dır. CHP ' nin genel başkanı değildir”

Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
17 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı