Haluk Koç: Kılıçdaroğlu ve Baykal'ı eleştirdiğim zamanlar oldu

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının dün geceki konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç oldu. Programın bir bölümünde Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifası konuşuldu.
Emine Ülker Tarhan Chp Haluk Koç Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu 


'TARHAN'IN İSİFASINA ÜZÜLDÜM'
Tarhan'ın istifasına üzüldüğünü söyleyen Koç, “Olmamasını dilerdim. Ama'bir tek benim söylediklerim doğru. Bu çerçevede bir parti olmalı, benim dediğim toplum kesimleri ile bu parti sorunları tartışmalı' bakışı bir kitle partisi için doğru değil. Türkiye'nin tüm katmanlarını kucaklayabilecek bir profil çizmemiz gerekir.” dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NU ÇOK ELEŞTİRDİM'
“Kalsaydı ve mücadelesine devam etseydi.” diye ekleyen Koç, Kılıçdaroğlu ve Baykal'ı eleştirdiği dönemler olduğunu söyledi. Koç şu şekilde konuştu: Bu tarz arayışlar hep ola gelmiştir. Bir polemiğe girmek istemiyorum. Üzüldüm. Başarılar diliyorum. Keşke olmasaydı. Kalsaydı ve mücadelesine devam etseydi. Ben de zaman zaman yönetim anlayışlarını eleştiren bir milletvekiliyim. Tüzük konusunda Kemal Bey'i de çok ciddi eleştirdiğim dönemler olmuştur. Sayın Deniz Baykal'ın da yönetim anlayışını eleştirmiştim. Bunları meşru zamanlarda meşru bir zeminde bir siyaset nezaketi içerisinde tartışabiliriz.
Haluk Koç Hakkında
Haluk Koç 1973 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Ardından girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Da...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
27 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı