Haluk Koç açıklamalarda bulundu

Haluk Koç'un açıklamalarından satır başları;
Chp Haluk Koç 


Hepimizin yüreğini yakan 6 şehit haberi daha var. Bir kere daha şehitlerimize rahmet diyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bir an önce bu karmaşık terör kıskacından ülkemizin kurtulmasını diliyoruz.

Hükümeti kurma görevi alan Davutoğlu, CHP'yi ziyaretiyle koalisyon sürecine başlamıştı. CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu bu sürecin başından beri sorumluluk üstlenme beyanı ve parti çıkarlarını önde tutmadan bu görüşmeleri yapmıştır. uzun ve zahmetli bir süreç yaşadık. 5 ayrı toplantı gerçekleştirdik.

Ülkenin menfaatleri ele alındığında bir çok konuda uzlaşıldı. Ayrıca uzlaşmaya yakın konular var. Bize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Yapıcı ve sonuç alıcı bir koalisyonun oluşmasını kolaylaştırmak gerekiyor.

Samimi bir şekilde genel başkanlar düşüncelerini ifade ettiler. Bu hafta Perşambe ya da Cuma günü genel başkanlar bir kez daha bir araya gelecekler.

Ülkenin menfaatleri ele alındığında bir çok konuda uzlaşıldı. Ayrıca uzlaşmaya yakın konular var. Bize yüklenen sorumluluğun farkındayız.

Samimi bir şekilde genel başkanlar düşüncelerini ifade ettiler. Bu hafta içinde, sanıyorum perşembe veya cuma günü Sayın Genel Başkanlar, bir kere daha bu akşam toplantıdan çıkan sonuçları değerlendirerek, tekrar bir araya gelecekler'

'Amacımızın, yapıcı, sonuç alıcı, çok boyutlu sorunların aşılmasına katkı sunacak bir koalisyon sorumluluğunun, bir hükümet sorumluluğunun oluşmasını kolaylaştırmak olduğunu belirtmek istiyorum.
Haluk Koç Hakkında
Haluk Koç 1973 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Ardından girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Da...
devamı
11 Ağustos 2015 Salı günü yayınlandı