Gürsel Tekin'den Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Türkiye 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için hazırlanıyor.
Gürsel Tekin Chp Cumhurbaşkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu 


AK Parti'nin adayı büyük olasılıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağı konuşulurken, diğer partilerin kimi aday gösterecekleri merak konusu.

Bu konu üzerinden tartışmalar sürerken, CHP'nin önemli isimlerinden İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

'KAFASINDA HAZIR'

2019 için adaylarının belli olduğunu ifade eden Tekin 'Sayın genel başkanımızın kafasında Cumhurbaşkanı adayı da hazır, belediye başkanları da hazırdır.' dedi.

KILIÇDAROĞLU SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ

Sunucu Didem Arslan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek 'Kendisi mi olacak?' sorusunu ise 'Günü gelince öğrenirsiniz' diyerek geçiştirdi.

Cumhurbaşkanı adaylarının profilinden de bahseden Tekin ' Yüzde 49'un kabul edeceği, artı yüzde 5-6'nın da evet diyebileceği bir profildir.' ifadelerini kullandı.



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
18 Ekim 2017 Çarşamba günü yayınlandı