“Gökçek’ten Seçim Almak İçin Sihirbaz Olmak Lazım”

Beyaz TV'de yayınlanan 'Objektif' programına konuk olan Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı ' Ankara'da Melih Gökçek'ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım ' dedi.
Mansur Yavaş Hakan Bayrakçı Ak Parti Melih Gökçek Objektif 


Programın konuğu olan Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı 20 yıldır Melih Gökçek'i gözlediğini belirterek, ' Ankara'da Melih Gökçek'ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım ' dedi.


Bayrakçı şunları söyledi: ''Benim en son yaptığım bir anket yok ama Mansur Yavaş'ın aday oluşundan hemen önce yapılmış anketler var elimde. Benim gözlemim şudur; Ankara'da ben bu mesleğe girdiğimden beri 20 yıldır gözlediğim çok kişiden birisi Melih Gökçek. Ankara'da Melih Gökçek'ten seçim almak için 4 tane Mandrake, 4 tane Zatı Sungur çıkartacaksınız. Mandrake meşhur Amerikalı sihirbaz, Zatı Sungur'da Türkiye'nin en ünlü sihirbazı. Gerçekten bu konuda çok mahir bir adam. 20 yıldır gözlüyorum politikası, tarzı, üslubu bir şekilde bir politika getiriyor, bir şey söylüyor.Şuan itibariyle Mansur Yavaş CHP için en doğru adaydır. Çünkü Mansur Yavaş aday olmasaydı 30-31'de CHP'nin oyu sınırlıydı'' dedi.


Mansur Yavaş Hakkında
Mansur Yavaş (23 Mayıs 1955; Beypazarı, Ankara), Türk avukat, siyasetçi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. 1999-2009 yılları arasında Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmıştır. 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak katıldığı 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş, Ahmet Sadık Yavaş ve Havva Yavaş'ın çocuğu olara...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
24 Ocak 2014 Cuma günü yayınlandı