Geminin Altını Delerseniz Hep Birlikte Batarsınız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Ankara'nın Gündemi isimli programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Anamuhalefet Ak Parti Tgrt Haber Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Çelik 



Dövizin ve faizin yükselmesinin ülke ekonomisine maliyetinin yaklaşık 100 milyar TL olduğunu belirten Çelik, 'Bu bizim kaybımız. Bir şeye karşısınız diyelim, bir yanlış var diyelim. Biz hep beraber bir gemiden seyahat ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan süvari kaptan. Mürettebat var, bir taraftan da yolcular var. Bunun çaresi gidip geminin dibini delmek değil. Gemi su aldığı zaman hep birlikte helak olursunuz. Anamuhalefet, diğer muhalefet partileri de, Sivil Toplum Kuruluş'lar da bir şeye karşı olabilir, farklı bir alternatif sunabilir ama bunun yolu kendi ülkemize zarar vermek değildir' diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Ocak 2014 Çarşamba günü yayınlandı