Erdoğan: O savcıyla daha işimiz bitmedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Demirci'deki toplu açılış töreninde konuştu.
Yolsuzluk Operasyonu Hükümet Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan, ' Adalet sarayı önünde bildiri dağıtan savcı için 'Daha seninle işimiz bitmedi'. Devletin içinde paralel devlet kurmaya gayret edenler bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklardır. Bu hangi meşrepten olursa olsun, hangi mizaçtan olursa olsun, kim olursa olsun, karşılarında bizi bulacaklardır'' dedi.

Bu ülkede, devletin içinde, hizmeti kalkıp da istismar etmek suretiyle, cemaat istismar etmek suretiyle, tertemiz kardeşlerimizi maalesef bu ülkede bölmeye gayret etmek suretiyle, onlar üzerinden rant elde etmek suretiyle bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklardır diyen Başbakan Erdoğan ''Çünkü bu ülke, 76 milyonun ve biz 76 milyonun hükümetiyiz. Bu ülkeyi, bölmeyi parçalamaya kimse cüret edemez. Kimsenin de buna hakkı yok. Herkes yerini bilecek''dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Aralık 2013 Pazar günü yayınlandı