Erdoğan,Netanyahu'ya seslendi:Hesabını iyi yap

Kahire'de Türk-Mısır İş Forumu'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına çok sert tepki gösterdi. Konuşmasında Netanyahu'ya da seslenen Başbakan, 'Hesabını iyi yap' dedi.
Başbakan Benyamin Netanyahu Kahire İsrail Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanlarına malum Davos'ta da söylemiştim:Siz çocukları öldürmeyi gayet iyi bilirsiniz,siz orantısız güç kullanmayı gayet iyi bilirsiniz;çünkü sizde adalet,insaf diye bir şey yoktur.Siz zulmederek,ezerek yükselmeyi hep kendinize ideal edinmişsinizdir.Şimdi bunu periyodik olarak yapıyorlar. 2008 seçimleri öncesinde yaptılar. O zaman Gazze ' de bin 500 şehit, 5 bin yaralı vardı. Şimdi yine seçim yaklaştı, seçim öncesi yine aynı provayı yapıyorlar. '' diyen Başbakan ''Fakat ben buradan Netanyahu'ya sesleniyorum;şu anda 2008 yılında değiliz,2012 yılındayız.Bilesin ki 2012'nin şartları 2008'in şartları gibi değildir.Hesabını iyi yap.'' ifadelerini kullandı.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı