Erdoğan: Hiçbir ihanet o hainlerin yanına kâr kalmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde yaptığı konuşmasından satır başları. Kardeşler birbirlerini unutmaz birbirlerinin acısına ve sevincine sırtlarını dönmezler.
Kutlu Doğum Haftası İmam Hatip Okulları Fethullah Gülen Gülen Cemaati Recep Tayyip Erdoğan 


Gençler, Filistin senin kardeşindir, Suriye senin kardeşindir, Esma'nın şahsında Mısır senin kardeşindir, Somali, Irak, Afganistan, Myanmar, Bangladeş, Tatani senin kardeşindir, öz ve öz kardeşindir. Kardeşinin meselesine sırtını dönen Arafat'ta ve hutbesinin sonunda Hz. Nebi'nin huzurunda verdiği şahitlik yeminine de sırtını dönmüştür. Şunu burada özellikle ifade ediyorum müslümanlar kardeşlerini sırtlarından hançerlemezler, müslümanlar kardeşlerini gidipte Batı ülkelerine şikayet etmezler, müminler kardeşlerinin kuyusunu kazmazlar La ilahe illallah diyenler inanmayanlarla kirli ittifak yapıp kendi ülkesine kendi milletine kendi öz değerlerine ihanet etmezler edemezler.

Filistine Mavi Marmara gemisine sırtını dönüp mümin kardeşinden esirgediği muhabbeti diğerlerine cömertçe verenler Arafat'daki vaatlerine ihanet edenlerdir. Başörtüsüne sırtını dönüp imam hatip davasına büyük ve bağımsız Türkiye davasına bigane kalıp zalimlere tebessüm edenler Arafat'da verilen söze muhalefet etmişlerdir. Müslümanların seslerini gizlice dinleyenler, mahremlerine girenler, müslümanların evlerini gizlice gözetleyenler sonra bunları tehdit ve şantaj olarak kullananlar bırakınız ayetleri, bırakınız hadisleri, insana ait ne kadar şerefli değer varsa hepsine saygısızlık etmişlerdir. Şunu unutmayın sevgili kardeşlerim islam tarihi de insanlık tarihi de bizim millet olarak kendi tarihimiz de nice ihanetler görmüş, nice ihanetlere tanıklık etmiştir. Ama emin olunuz hiç bir ihanet o ihanetin sahibinin o hainlerin yanına kar kalmamıştır.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Nisan 2014 Cuma günü yayınlandı