Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sucuk teşekkürü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,2013 yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde Kayseri'de dağıtılan 3,5 ton sucuk için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.
Yolsuzluk Büyükşehir Belediyesi Mehmet Özhaseki Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan 


KAYSERİ'DE 3,5 TON SUCUK DAĞITILDI

''Bugün Kayseri'de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından son derece anlamlı,son derece önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız,bugün Kayseri'de 3 bin 500 aileye 1'er kilogram sucuğu ücretsiz olarak dağıttı.Yani yoksul ailelere toplamda 3,5 ton sucuk dağıtılmış oldu.'' diyen Başbakan '' Şimdi bu sucuk meselesi de nereden çıktı diyeceksiniz.Bunu bugün gündeme getirdim;zira Kayseri'de dağıtılan 3,5 ton sucuk için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım adına,CHP'nin Sayın Genel Başkanına şükranlarımı ifade ediyorum.Sadece Sayın Genel Başkana değil,2011 yılı bütçe açılış görüşmeleri esnasında Sayın Genel Başkanın eline Kayseri'yle ilgilli yalan yanlış bilgileri tutuşturan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.''şeklinde konuştu.

'KILIÇDAROĞLU,75 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEDİ'

Bugün dağıtılan 3,5 ton sucuğun Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftira ve ithamları sayesinde,bizzat Kılıçdaroğlu tarafından finanse edildiğini belirten Erdoğan ''Tam iki yıl önce yine bu kürsüde CHP Genel Başkanı eline tutuşturulan notlardan yola çıkarak Kayseri Büyükşehir Belediyemize yolsuzluk ithamında bulundu.Hemen ardından kürsüye gelerek 15 dakika sonra bu iddiaların iftira olduğunu kendisine ifade ettik;ama anlamadı.Sayın Kılıçdaroğlu,hem bizden hem de Kayseri Belediye Başkanımızdan özür dilemek yerine,bu iddia ve iftiralarını sonraki günlerde hatta sonraki haftalarda,aylarda,yıllarda sürdürdü.''dedi.

Konuşmasında Kayseri Belediye Başkanı tarafından açılan üç tazminat davasının sonuçlandığını ifade eden Başbakan Erdoğan ''CHP Genel Başkanı, 75 bin lira tazminatı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ödedi.''diye belirtti.



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı