Erdoğan: 4e Karşı 400 Bin Fidan

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) geçtiğimiz aylarda verdiği sözü tutarak 400 bin fidan dikim işlemini başlattı. ASKON'un Orman ve su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa başlattığı 400 bin fidan dikme törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.
Başbakan Askon Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan, ASKON'un Gezi Parkı olayları sırasında 4 ağacı bahane ederek olay çıkaranların karşısında dik bir duruş sergilediğini belirterek, 'Manipülasyonlara sessiz kalmadığımızı o günlerde 11 ulusal gazeteye verdiğimiz tam sayfa ilanlarla duyurmuştuk. Şimdi o dönemde verdiğimiz '4'e karşı 400 bin fidan' sözünü tutarak 400 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz'' dedi.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
14 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı