Devlet Bahçeli'den Mikrofon Tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi ' nin (MHP) Antalya ' nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen Belediye Başkanları 2014 Toplantısı'nın basına kapalı kapanış toplantısında, basın mensuplarının mikrofonlarını kürsüde gören Devlet Bahçeli, görevlilere talimat vererek ' Kaldırın bunları ' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Genel Başkan Antalya 


MHP'nin Manavgat ilçesinde gerçekleştirdiği Belediye Başkanları 2014 Toplantısı'nın kapanışı gerçekleştiren Genel Başkan Devlet Bahçeli, saat 10.40 sıralarında toplantının yapılacağı salona geldi. Toplantının basına kapalı olduğu yönünde bilgi verilmeyen gazeteciler ise kameralarını ve mikrofonlarını hazırladı. Haber ajansları ve bazı televizyon kanallarının kürsüdeki mikrofonlarını fark eden Bahçeli, eliyle de işaret ederek ' Bunlar ne? Kaldırın bunları ' diyerek görevlilere talimat verdi. Bunun üzerine toplantının başında kısa bir görüntü alan gazeteciler, toplantının basına kapalı olduğu söylenerek salondan çıkarıldı.
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
19 Ekim 2014 Pazar günü yayınlandı