Demirtaş Grup Toplantısında Konuştu...

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş,partisinin grup toplantsında konuştu.
Bdp Grup Toplantısı Bdp Selahattin Demirtaş Gezi Parkı 


Demirtaş ''Tek bir siyasetçi arkadaşım içeride olduğu sürece,tek bir siyasetçi arkadaşım bu şekilde rehine olarak elinizde olduğu müddetçe,asla ama asla bu süreç ilerlemez bunu böyle bilin ''dedi.

''Bir tarafta devletin bütün imkanlarıyla, otobüsüyle, treniyle,parasıyla, televizyonuyla miting yapacaksın.Türkiye'nin her yerinden özel uçaklarla kitleleri taşıyacaksın,eşontiyonlar dağıtılacak, işin yaygarasını koparacaksın''diyen Demirtaş '' Senin bu hakkın olacak.Öbür tarafta Gezi Park'ına bir çadır koyanlara tankla,topla, panzerle saldıracaksın.Efendim demokratik siyaset hakkı var bak ben miting yapıyorum siz de yapın diyeceksin'' ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
18 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı