Davutoğlu:Muhalefet kolaycılığa kaçtı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Haber Türk ekranlarında yayınlanan Basın kulübü programında Gezi Parkı protestolarına ilişkin olarak muhalefetin kolaya kaçan tutumunu eleştirdi.
Haber Türk Chp Dışişleri Bakanı Gezi Parkı Ahmet Davutoğlu 


'' Taksim projesinin yayalaştırılmasına hem evet diyeceksiniz sonra da sokağa çıkacaksınız, bu bir muhalefet değil.Burada samimiyet de yok çevre bilinci de yok. '' diyen Dışişleri bakanı '' Ağaçların sökülüp başka yere dikilme süresi başladığında bu sadece yayalaştırmyala ilgili bir projeydi '' diye konuştu.

Davutoğlu '' CHP'li Belediye meclisleri eğer bir muhalefet olsaydı, dönüp devlet adamlığı bilinci içinde biz bu projeye evet dedik ;ama diğerine karşıyız bu sebeple bu projeyi istismar etmeyin, diğerinde hepimiz farklı görüşler bildirelim derlerdi. '' diye konuştu.

Davutoğlu ,muhalefetin kolaycılığa kaçtığını ,Kılıçdaroğlu'nun Kadıköy mitingini iptal etmesinin bile bir tür provokatif hareket olduğunu söyledi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
12 Haziran 2013 Çarşamba günü yayınlandı