Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hala terör örgütünden talimat alanlarla bizim hiçbir işimiz olmaz, kaybeden millet, ülke olmaz, kaybeden onlar olur' dedi.
Kobani Cumhurbaşkanı Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Zafer Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Kobani sadece bahane. Asıl amaç, asıl gaye, asıl niyet çok başka. Bu eylemlerin arkasında kimin olduğuna, kimin bu eylemlere sempati ile yaklaştığına, kimin bu gayri meşru eylemleri övdüğüne bakın. Gerçek tabloyu göreceksiniz. Kim var bu eylemlerin arkasında? PKK var. Onun gölgesindeki siyasi parti var. Ana muhalefet partisi var. O malum medya ve o malum kalemler var. Uluslararası medya var. İnternette, sosyal medyada operasyon yapan karanlık güçler var. Amaç Kobani değil. Amaç Türkiye'nin şurada görülen şu birlik var ya, bu birliği bozmak.' ifadelerini kullandı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Ekim 2014 Pazar günü yayınlandı