CHP'ye Katılan Mustafa Sarıgül'den İlk Açıklama

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Parti Meclisi'nin partiye dönüşünün kararını vermesi ardından basın toplantısı düzenledi.
Şişli Belediye Başkanı Chp Türkiye Değişim Hareketi Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 



Türkiye için güzel bir gün yaşandığını söyleyen Sarıgül, ''Yıllar sonra CHP'ye baba ocağına geri dönüyorum. Bu karar için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Parti meclisi üyesi arkadaşlarıma, yıllardan beri sokak sokak Türkiye'nin her noktasını dolaşan Türkiye Değişim Hareketi gönüllülerine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte bugün huzurluyuz. Bu karar ülkemizin özlediği büyük demokratik buluşmaya çok ama çok önemli katkı sağlayacaktır. Bu karar aynı zamanda bir hakkın teslimidir. Şimdi hepimiz düşüncelerimiz adına son derece gururluyuz'' dedi.


Bundan sonra birlikte CHP iktidarı için çalışacaklarını söyleyen Sarıgül, ''İnanıyorum ki CHP'nin İstanbul'dan başlayacak iktidar yolculuğunda bugün yepyeni bir sayfa açılmıştır. Birlikte tüm birikimlerimizi bütün enerjilerimizi yerel yönetim tecrübelerimizi önce İstanbul'da sonra Türkiye'de ortaya koyma zamanı gelmiştir. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte kendimi her zamankinden daha da istekli, daha enerjik ve inşallah daha da güçlü hissediyorum'' şeklinde konuştu.



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı