CHP ve MHP o bölgeyi kafalarında bölmüşler

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP ve MHP ' nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' ni kafalarında böldüklerini söyledi.
Chp Ahmet Aydın Mhp Ak Parti Grup Başkanvekili 


Beyaz TV ' de yayınlanan Erkan Tan ' la Tartışalım programına bu hafta AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Akil İnsanlar heyetinde de yer alan Turkuvaz Medya Grubu Ege Grup Başkanı Hüseyin Kocabıyık konuk oldu.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği programda Ahmet Aydın, Doğu ve Güneydoğu ' da yaşanan sıkıntıların sebeplerinden birisinin de CHP ve MHP ' nin bu bölgelerde varlık gösterememeleri olduğunu söyledi.

CHP VE MHP O BÖLGEYİ KAFALARINDA BÖLMÜŞLER

Aydın, “Doğu ' da da Güneydoğu ' da da bütün seçimlerde birinci olan parti AK Parti ' dir. Aslında o bölgenin sıkıntılarından birisi CHP ve MHP ' nin o bölgede olmayışıdır. Keşke onlar kafalarında o bölgeyi bölmeselerdi” şeklinde konuştu.

EĞER HAKKARİ ' YE TÜRK BAYRAĞI SOKAMIYORSANIZ…

Ahmet Aydın, seçimlerde BDP ile anlaşıp Hakkari ' de miting alanına Türk Bayrağı sokamayan CHP ' ye şu sözlerle yüklendi:

“Ben istiyorum ki, eğer bir Türkiye partisiyseniz, eğer gerçekten Türkiye ' yi bir bütün olarak görüyorsanız, o zaman ben orada neden yoksunuz? diye sorarım. Eğer Hakkari ' ye BDP ' den izin almadan giremiyorsanız. Orada Türk Bayrağı taşıyamazsanız, ben bunun hesabını CHP ' ye sorarım ve bunda CHP ' nin de MHP ' nin de vebali var derim '

24 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı