CHP Lideri Kılıçdaroğlu İktidarı Eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2014 bütçesine ilişkin Meclis'te yaptığı konuşmada iktidara sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Bu hükümetin çok defosu var' dedi.
Başbakan Tbmm Bütçe Görüşmesi Hükümet Kemal Kılıçdaroğlu 



Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın 'ABD'de Oregon'da 5 bin kişiye su temin edecek depoyu kurması için TİKA'yı devreye soktuk' sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, 'Kızılderili kabilesine çek vermişler 200 bin dolarlık. Yardım yapılan Kızılderili kabilesinin barajı var' dedi.

Bu hükümetin çok defosu var diyen Kılıçdaroğlu, '' Başbakan bir konuşma yaptı. Diyor ki; 'ABD'de Oregon'da 5 bin kişiye su temin edecek depoyu kurması için TİKA'yı devreye soktuk.' Kızılderili kabilesine çek vermişler 200 bin dolarlık. Yardım yapılan Kızılderili kabilesinin barajı var. Sayıştay raporları gelse ne gerçekler ortaya çıkacak. Kızılderi kabilesine su götüren hükümete söylüyorum suyu olmayan köyler var. TİKA Tunus'a TOMA ve kelepçe göndermiş'' ifadelerini kullandı.







Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
10 Aralık 2013 Salı günü yayınlandı