CHP'li İnce: Tarhan'ın istifasını doğru bulmuyorum

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programının konuğu oldu. CHP'li İnce'nin gündeminde Emine Ülker Tarhan'ın istifası ve Süheyl Batum'a ihraç istemi vardı.
Muharrem İnce Süheyl Batum Emine Ülker Tarhan Chp Milletvekili 


“TARHAN KALMALIYDI”
İstifa kararını doğru bulmadığını söyleyen İnce, “Çekip gitmek doğru değil.” dedi. “AKP'de Erdoğan'ı yenmeniz mümkün değil ama CHP'de her an bir değişiklik yapma şansınız vardır” diye ekleyen İnce, Tarhan'ın partide kalarak mücadele etmesi gerektiğinin mesajını verdi.

Partisinin yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylarını eleştirdiğini de hatırlatan İnce, “Bu yanlışlıkları söylemem partimim yararınadır. Yanlışlıkları söylemek başka bir şey çekip gitmek başka bir şeydir” ifadelerin kullandı.

“BATUM'UN AÇIKLAMALARINI DOĞRU BULMUYORUM”

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine de değinen İnce, Batum'un açıklamalarını doğru bulmadığını söyledi. MYK'nın tepkisini ise “abartılı” olarak değerlendiren İnce, ”Şimdiye kadar disipline verilecek o kadar çok isim vardı ki… Şimdiye kadar 20 kişinin gitmesi gerekirdi.” Dedi.
Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
5 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı