Çelik'ten ''Çapulcu'' Açıklaması

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'ten 'çapulcu' açıklaması geldi.
Çapulcu Ak Parti Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Çelik 


Türkiye, bölgesinin yıldızı olarak yükselirken Gezi Parkı meselesiyle birlikte bu olumlu algının karartılmaya çalışıldığını belirten Çelik , '' Bu çevre ve yeşil duyarlılığı olmaktan maalesef çıkarıldı, farklı mecralara götürüldü. '' dedi.

Vatandaşın takdirinin de tepkisinin de kendileri için değerli olduğunu söyleyen Hükümet Sözcüsü Çelik '' Bugüne kadar bu halk her zaman AK Parti kadrosunun Lideri Recep Tayyip Erdoğan' ı her zaman takdir etmiştir.Yedi sefer halkın önüne sandık götürülmüştür ve yedisinde de kazanan AK Parti, kazanan millet olmuştur. '' diye konuştu.

Çelik, Başbakan'ın sanki çevre duyarlılığı olan , tepkisini demokratik yollarla ortaya koyan insanlara da çapulcu demiş gibi sosyal medyada çok ciddi bir fırtına koparıldığını, yalan ve fiskos makinasının çalıştırıldığını belirtti.

Hüseyin Çelik '' Gittikçe olaylar daha fazla büyüdü, öfke kabartıldı, insanlar galeyana getirilmeye çalışıldı.'' dedi.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Haziran 2013 Cumartesi günü yayınlandı