Çelik: Kılıçdaroğlu'nun sözleri cinayet çıkarır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,Reyhanlı'da gerçekleşen çifte saldırı sonrasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Reyhanlı saldırılarına ilişkin sözlerini eleştirdi.
Ak Parti Basın Açıklaması Reyhanlı Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Çelik 


'' Bir yangın çıkarken,alevler göklere yükselirken,insanlar cayır cayır yanarken böyle bir politik hesaplaşma içerisine girmek siyasi ahlaka aykırıdır. '' diyen Çelik '' Daha İnsanların cenazeleri ortadayken,hepsi defnedilmemişken,gözyaşları dinmemişken,acılar taptaze iken Türkiye'de muhalefet lideri kalkıp Reyhalı'daki 51 kişinin önce sorumlusu Recep Tayyip Erdoğandır diyor,sonra hızını alamıyor bunların katili Recep Tayyip Erdoğandır diyor.'' diye konuştu.

Hüseyin Çelik,Kılıçdaroğlu'nun, kabul edilemez beyanlarını milletin ferasetine havale ettiğini söyledi.

Çelik,Kılıçdaroğlu'nun ' Omurgasız,kalpazan,sahtekar,hain,palavracı,bölücü,hırsız,diktatör,ruh hastası,Nemrut,sicili bbozuk ' gibi kelimeleri Başbakan Erdoğan'a yakıştırdığını belirtirken 'Anadolu'da insanlar böyle bir sözden dolayı adam öldürürler.' ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
17 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı