Çelik: Kılıçdaroğlu'na acıyorum

Hükmet Sözcüsü Hüseyin Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Çelik, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na acıdığını ifade etti.
Başbakan Chp Basın Toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Çelik 


Kılıçdaroğlu'yla yüzde yüz hemfikir oldukları konu olduğunu söyleyen Çelik '' Kılıçdaroğlu, üç cümlesinden birinde diyor ki yalacıdan Başbakan olmaz..Yüzde yüz katılıyorum.Tam da bunun için bu millet Sayın Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmıyor.Halk bu mesajı çok iyi anlamış ve algılamış.'' diye konuştu.

'' Çok sevdiğim bir atasözü var:ben parmağımla Ay'ı gösterdiğim zaman aklı kendisine yetmeyenler benim parmağıma bakar.Ben Ay'ı gösteriyorum,sen parmağıma niye bakıyorsun?'' diyen Çelik '' Kılıçdaroğlu'nun mantığına göre birisi dese ki devlet kalemiyle kılıç üstündedir.Bir tane kalem ve kılıç var üzerine devleti oturtmuşlar.'' dedi.

Hüseyin Çelik 'Hakikaten Kılıçdaroğlu'na acıyorum' diye ekledi.





Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
8 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı