Burhan Kuzu: Lan oğlum Sırrı...

TBMM Genel Kurulu'nda dört eski Bakan hakkında 'Yüce Divan' oylaması sırasında HDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve bazı milletvekilleri ile sohbet etti. Bu kare tartışma konusu olurken, Burhan Kuzu canlı yayında Sırrı Süreyya Önder'la arasında geçen diyalogu anlattı.
Didem Arslan Anayasa Komisyonu Yüce Divan Burhan Kuzu Sırrı Süreyya Önder 


Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu ' Türkiye'nin Nabzı Programı ' na konuk olan Burhan Kuzu, Sırrı Süreyya Önder hakkında da çarpıcı sözler söyledi.

Kuzu, HDP'li Önder'in şeytanlık peşinde olduğunu söylerken, oylama öncesi Önder'in yanına gelerek oyunun rengini öğrenmek istediğini belirtti.
Burhan Kuzu Hakkında
Aynı yıl Tekirdağ’da Maiyet Memuru olarak kaymakamlık stajını yaptı. 6aylık stajın ardından İçişleri Bakanlığı’nın muvafakatını da alarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Kürsüsü’ne asistan olarak girdi.Bu arada hakimlik ve savcılık sınavlarında da başarılı olan Burhan Kuzu 1984 yılında doktor,1987 yılında yardımcı doçent,1989 yılında doçent, 1998 yılında profesör oldu.1980-82 yılları arasında Paris Sorbonne Üniversitesi Huku...
devamı
23 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı