Burhan Kuzu: Beyaz Türkler verdiği oyun bedelini ister

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Erkan Tan'la Tartışalım' programında seçim sonuçlarını değerlendiren Burhan Kuzu, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Beyaz Türkler Türkler Burhan Kuzu Erkan Tan Beyaz Tv 


ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİ SIZLADI

'Beyaz Türkler' diye tabir edilen kişilerin seçim bölgelerinde HDP'ye ciddi oranda bir oy çıktığını söyleyen Kuzu 'Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi, Atatürklerin kemikleri sızladı. Yazık ettiler. Rakamlar ortada nerede ne verilmiş, sandıklar ortada. ' diye konuştu.

Burhan Kuzu, sözlerini şöyle sürdürdü;

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ

HDP'de korkunç bir şımarıklık var. Şişirme ve balon oylar. Bu Beyaz Türkler'in getirdiği bir sonuçtur. Kendinin oyu 6-6,5 falandır ama maalesef ummadık yerlerden oy çıkıyor. Mesela bir polis lojmanından, doğudaki askeri lojmanlardan HDP'ye ciddi anlamda oy çıkıyor. Kimin elin kimin cebinde belli.

BEYAZ TÜRKLER OY VERDİ, BEDELİNİ İSTERLER

İstanbul'daki sosyeteyi Nişantaşı'yı, Etiler'i kim götürecek zorla. Onlar öyle zora gelmez, öyle onları zora sokmak kolay da değildir. Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi ve bunların bedelini öderler. Demirtaş bir projedir Türkiye için. Yurt dışı ve yurt içi ağabalarının ortaya attıkları ve 'Bu genç çocuk barajı aşamıyor, biz bu çocuğa barajı aşıralım, nasıl olsa CHP'den hayır falan yok' dedikleri bir projedir.

DÜĞÜN ORADA OLUYOR, MİLLET BURADA OYNUYOR

HDP'nin barajı geçmesiyle birlikte CHP'lilerin sevinmesini değerlendiren Burhan Kuzu ' Düğün orada oluyor, millet burada oynuyor.' dedi.

BEYAZ GAZETE



Burhan Kuzu Hakkında
Aynı yıl Tekirdağ’da Maiyet Memuru olarak kaymakamlık stajını yaptı. 6aylık stajın ardından İçişleri Bakanlığı’nın muvafakatını da alarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Kürsüsü’ne asistan olarak girdi.Bu arada hakimlik ve savcılık sınavlarında da başarılı olan Burhan Kuzu 1984 yılında doktor,1987 yılında yardımcı doçent,1989 yılında doçent, 1998 yılında profesör oldu.1980-82 yılları arasında Paris Sorbonne Üniversitesi Huku...
devamı
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
12 Haziran 2015 Cuma günü yayınlandı