Bülent Arınç: Bakanlarla İlgili Kararı Başbakanımız Verecek

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ' Bakanlar istifa edecek mi? ' sorusuna ' Bunu yakında görürsünüz, buna Başbakanımız karar verecek ' dedi.
Yolsuzluk Soruşturması Bülent Arınç Yolsuzluk Operasyonu Recep Tayyip Erdoğan 


'Soruşturmanın selameti açısından bakanlar da istifa edecek mi' sorusuna Arınç, 'Doğrusu hayret ediyorum. Şube müdürlerinin hangileri olduğunu emniyetle özel görevli bir arkadaş gibi sordunuz. Ben siz emniyet genel mdüürnün açıklamasını okudum, gerek görmüştür, soruşturmanın selameti açısından gitmesini uygun görmüşler. Bunları örnek göstererek 'bakanlar ne yapacak' diye soruyorsunuz. Bunu yakında görürsünüz, buna Başbakanımız karar verecek. Bu soruşturmayla ilgili savcılar göreve devam edecek. Mevcut savcılar görevden alındı da onların yerine başkaları mı alındı. Hayır, onlar çalışıyor, 2 yeni kişi atandı' şeklinde yanıt verdi.



Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Aralık 2013 Çarşamba günü yayınlandı