Benimle ne ilgisi var, sorumlusu hükümet

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CNN TÜRK'te ' Ne Oluyor? ' programında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı.
Başbakan Başbakan Yardımcısı Şirin Payzın Bülent Arınç Selahattin Demirtaş 


HDP lideri Selahattin Demirtaş, CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Çözüm süreci ve gündeme dair önemli değerlendirmeler yapan Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine dönük iddialarına da yanıt veirken, Kobani olaylarında ölen insanlar nedeniyle de hükümeti suçladı.

'Sokaklara çıkın' açıklamasıyla Kobani olaylarının sorumlularından biri olan HDP lideri Selahattin Demirtaş, 6-7 Ekim'deki Kobani eylemlerinde yaşanan şiddet olayları ve 51 kişinin ölmesiyle ilgili, 'Benimle ne ilgisi var, sorumlusu hükümet' dedi.
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
28 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı