Başbakan : Toplumun her kesimine eşit mesafedeyiz

AK Parti grubunda konuşan Erdoğan '' Toplumun her kesimine eşit mesafedeyiz '' dedi.
Başbakan Taksim Gezi Parkı Ak Parti Grup Toplantısı Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan,Taksim Gezi Parkındaki birkaç ağacın sökülmesi ve taşınması aşamasında başlayan gösterilerin kabuk değiştirerek ilk çıktığı andan çok farklı bir noktaya ulaştığını söyledi.

AK Parti olarak toplumsal hadiseleri okumak, yaşanan olayları analiz etmek ve iyiyi değerlendirmek konusunda her zaman çok büyük bir hassasiyet içerisinde olduklarını belirten Erdoğan '' Biz gerek sandık sonuçlarını gerek düzenli olarak yaptırdığımız anket sonuçlarını doğru okuyarak bugünlere ulaştık ve bu başarıyı elde ettik.'' diye konuştu.

Farklı toplum kesimleriyle inatlaşan bir parti olmadıklarını,asla böyle bir parti de olmayacaklarını da ifade eden Başbakan '' 81 vilayetimizin tamamına eşit mesafede olduğumuzu söyledik. '' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı