Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki açıklamaları (3)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam ' da düzenlenen 21. İstişare ve Değerlendirme kampının kapanış toplantısında konuştu.
Ak Parti İstişare Toplantısı Filistin Ak Parti Hükümet Recep Tayyip Erdoğan 



Makamların insana ne kattığına kimse bakmaz insanın makamlara ne kattığına bakarlar diyen Başbakan Erdoğan, '' Bu hareketin lideri olarak elbette sorumluluk benim üzerindedir. Biz kadro hareketiyiz. Bacası tütmeyen hanenein, üzerinde ekmek olmayan sofranın derdi benim olduğu kadar sizin de derdinizdir. Filistin'in, Suriye'nin yeryüzündeki her mazlum halkın sorumluluğu bu kadronun üzerindedir'' dedi.


Başbakan Erdoğan, ''Bu kadro fedakarlık üzerine kurulmuştur. Bu kadro şahsi çıkarlar çerçevesinde değil. Bu kadro en önemlisi kardeşlik üzerine inşa edilmiştir. AK Parti içinde 11 yıldır sen ben kavgası bekleyenler var. 11 yıldır bunların heveslerini kursaklarında bıraktık. Bizim şablonumuz bellidir. Hepimiz faniyiz bugün varız yarın yokuz. Hiçbir sözümüzden geri dönmeyeceğiz. Ak Parti'nin rotası belllidir. Bizi ayrıntılara takılıp istikametinden şaşan millet nezninde iktidarını kaybeden hareketlerden biri olarak görenler yanılıyorlar biz onlardan olmayacağız'' diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı