Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki açıklamaları (2)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam ' da düzenlenen 21. İstişare ve Değerlendirme kampının kapanış toplantısında konuştu.
Cem Karaca Ak Parti İstişare Toplantısı Ak Parti Ahmet Kaya Recep Tayyip Erdoğan 



Yüreğinde gurbette okumak zorunda kalmış kızlarının sızısı olmayanlar, yüreğinde Ahmet Kaya ' nın gurbette ölümünü hissetmeyenler, Cem Karaca ' nın gurbette hüküm giymesi konusunda sızısı olmayanlar bizi anlayamazlar diyen Başbakan Erdoğan, ''Bize kimse millet, milliyet dersi vermesin. Birileri bizi anlamasa da milletimiz bizi anlıyor. Bu aziz millet kendisine nasıl hizmetkar kadrosu istiyorsa biz o hizmet kadrosuyuz'' ifadelerini kullandı.






Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı