Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Ses Kaydı İddialarına Cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde ses kaydı iddiaları vardı.
Başbakan Ak Parti Grup Toplantısı Paralel Yapı Recep Tayyip Erdoğan Telefon Dinlemesi 


Paralel yapının montaj ses kayıtlarına sert çıkan Başbakan Erdoğan, ' Dün akşam saatlerinde, kendi kurguladıkları dublajını da kendilerinin yaptığı bir piyesi servis ettiler. Ben haftalardır bir çağrıda bulunuyorum. Elinizde, eteğinizde ne varsa çıkarın diyorum. Ama bunlar gidiyor, hayasızca, edepsizce montaj yapıp bunu servis ediyorlar. ' dedi.

Uydurmanın da bir ahlakı olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, ' Şimdi şurada 10 gün içerisinde, onların karşıtlarını aynı şekilde biz de bu teknolojiden hareketle sizlere izleteceğiz. Kılıçdaroğlu izletiyor ya, farklı bir şekilde biz de sizlere izleteceğiz. Senaryo yazmak zor bir şey değil ' şeklinde konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Şubat 2014 Salı günü yayınlandı