Başbakan: Esad Rejimi Verdiği Sözleri Çiğnemiştir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kobi Şurası'nın açılış konuşmasını yaptı.
Avrupa Birliği Suriye Rejimi Kimyasal Silah Beşar Esad Recep Tayyip Erdoğan 


Suriye'de yaşananlarla ilgili bu rejim hesap vermeli diyen Başbakan Erdoğan, '' 1700 kişi kimyasal ile öldürülüyor. 106 bin kişi ateşli silahlarla öldürülüyor. Biri suç biri değil. Böyle saçmalık olur mu? Esad yönetimi hiçbir şekilde hesap vermedi.

Kimyasal ile ilgili rapora da güvenmiyoruz. Şam'ın katliamı devam edecek. Göç devam edecek. 500 bin insan. Biz bu kapıları kardeşlerimize kapatmayacağız. AB Türkiye ' nin bu tavrını destekliyor ama bir kuruş verdiği yok. Ruanda da batının ne yaptığını biliriz. Onlar zorunla göçte tecrübeliler.

Suriye'ye uluslararası bir müdahalenin olacağı söylendi. Neticesi ölüm olan kimyasal silah kullanımında suç. Kimyasal kullanılmadı mı suç değil'' diyerek tepki gösterdi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Eylül 2013 Perşembe günü yayınlandı