Başbakan Erdoğan:Valilere büyük iş düşüyor

Valiler Buluşması Toplantısında valilere hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'Çözüm sürecinde valilere büyük iş düşüyor'dedi.
Başbakan Terörle Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


Terörle mücadelede taviz vermeyeceklerini belirten Başbakan 'Asayiş noktasında hassasiyeti,teyakkuzu asla elden bırakmayacağız;ama aynı derecede demokratikleşmeden,yatırımlardan,hukuktan da taviz vermeyecek,milletimizle yürümeye,bu meseleyi milletimizle birlikte çözmeye devam edeceğiz.''diye konuştu.

Çözüm sürecinde oluşan atmosferde valilerin çok büyük sorumluluk taşıdığını kaydeden Erdoğan'Milletimizde oluşan bu umudu her imkanla,her fırsatla çoğaltmak zorundayız.Milletimizle daha da yakınlaşmak,daha fazla iç içe olmak,iklimin değiştiğini,Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını ve artık olmayacağını vatandaşımıza hissettirmek durumundayız.''diye belirtti.

''Bulunduğu ilde devletin yumruğunu temsil eden vali profili artık geride kalmıştır.''diyen Başbakan Erdoğan''Sizler bulunduğunuz ilde devletin gülen,şefkat ve kucaklayan yüzünü temsil eden valiler olacak ve bu sayede milletin gönlünde yer edineceksiniz.''ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı