Başbakan Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da konuştu.
Başbakan Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Parlamento Recep Tayyip Erdoğan 


Şu anda hiçbir Avrupa ülkesinde Türkiye'deki kadar yoğun ve reform gündemiyle çalışan bir başka parlamentonun olmadığını belirten Erdoğan '' Biz ne istismar siyasetiyle milletimizi kandırdık ne de AB'nin çifte standartları karşısında boynumuzu büktük.Diklenmedik ;ama dik durduk.'' ifadelerini kullandı.

Başbakan '' Şu anda tartışmasız Avrupa'nın en reformcu hükümetiyiz. O yüzden de bugün birçok AB ülkesinden bile daha ilerideyiz.'' dedi.

'' Avrupa Birliği ekonomik ve siyasi krizlerle yabancı düşmanlığını tahrik eden ayrımcı siyasetle içine düştüğü bu bataklıktan bir an önce çıkmalıdır. '' diyen Erdoğan '' Şunu herkes bilsin ki Türkiye artık eski Türkiye değildir.Türkiye 21.yüzyılın parlayan yıldızıdır.'' diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı