Başbakan Erdoğan: Kılıçdaroğlu İsrail'i Kınasana, Esed'i Kınasana

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir kez daha şer ittifakının kurulduğunu savunarak, ' Karşımda dizilenlere baktığınızda eski Türkiye karanlığını özleyen tüm aktörleri görürsünüz. Orada darbeciler var, Filistin davasına ihanet eden, Ortadoğu ' daki mazlumların çığlığına kulak tıkayan vicdansızlar var. Kılıçdaroğlu hadi bakalım İsrail ' i kınasana, Esed ' i kınasana. Esed ile beraber resim çektiren senin adamların ' dedi.
Başbakan Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Ortadoğu Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dostluk Derneği ' nin Yenikapı Şehir Parkı ' nda düzenlediği iftar programına katıldı. Programda konuşan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi.

“Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir kez daha şer ittifakını kurdular” diyen Erdoğan, “Karşımda dizilenlere baktığınızda eski Türkiye karanlığını özleyen tüm aktörleri görürsünüz. Orada darbeciler var, Filistin davasına ihanet eden, Ortadoğu ' daki mazlumların çığlığına kulak tıkayan vicdansızlar var. Kılıçdaroğlu hadi bakalım İsrail ' i kınasana, Esed ' i kınasana. Esed ile beraber resim çektiren senin adamların. İsrail ile birlikte hareket eden senin adamların. Orada terör örgütleri, ihanet şebekeleri var. Onun için 10 Ağustos son derece önemli. 10 Ağustos ' ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir seçim yapılacak, karanlık ile aydınlık arasında bir seçim yapılacak. İnşallah yeni Türkiye kazanacak” dedi.

12 yıllık mücadelenin vatandaşların desteğiyle bugünlere ulaştığını söyleyen Erdoğan, “Eğer kazanırsak 10 Ağustos ' ta uzun yıllar birlikte mücadele ettiğimiz bir kardeşiniz, içinizden biri cumhurbaşkanı seçilecek. İnşallah halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı da sizin aşkınızın bir eseri olacak. Bu bir veda değil, bu bir bitiş kapanış değil. Bu inşallah ülkemiz için milletimiz için, bayrağımız için yeni bir Fatiha, yeni bir açılış olacaktır. Yeni süreçte de bir arada olmaya devam edeceğiz. Sofranızı ekmeğinizi bizlerle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
17 Temmuz 2014 Perşembe günü yayınlandı