Başbakan Erdoğan'dan Kamer Genç'e: Edepsiz!

Başbakan Erdoğan parti grubu toplantısında konuştu.
Kamer Genç Chp Ak Parti Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Fatma Şahin 


Erdoğan'ın gündeminde Aile ve Soyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik olay yaratan sözleriyle büyük tepki toplayan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç vardı.

Meclisin kuruluş yıl dönümünün kutlandığı hafta içinde Meclisin, saygınlığına,güven ve itibarına gölge düşürecek çok vahim bir hadisenin yaşandığını söyleyen Erdoğan '' O şahsa milletvekili ya da adam demeye dilim varmıyor '' dedi.

'' Bir müsvedde tarafından Genel Kurul'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza,bakan sıfatından daha önce bir hanımefendiye,anneye ağıza alınmayacak ifadelerle saldırı düzünlendi.'' diyen Başbakan '' Bu saldırıyı,bu edepsizliği şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum'' diye konuştu.

Erdoğan''Bu saldırıyı düzenleyen edepsiz özür dileyeceği, yüzü kızaracağı yerde TBMM Başkanı'nı da hedef almak suretiyle nasıl bir seviyesizliğin içerisinde olduğunu bir kez daha göstedi. '' ifadelerini kullandı.

Başbakan,Hadisenin üzerinden günler geçmesine rağmen ne CHP'den ne Kılıçdaroğlu'ndan ne de CHP'li kadın milletvekillerinden olaya ilişkin dişe dokunur,samimi bir açıklama gelmediğini belirtti.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı