Başbakan Erdoğan'dan Bahçeli'ye 2023 cevabı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Şemdinli'deki bombalı saldırının bilançosunu açıkladı.
Mhp Bombalı Saldırı Dsp Anavatan Partisi Recep Tayyip Erdoğan 


'Şemdinli'de kobra türü polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü bir araçta patlama meydana geldi,bu terör saldırısında;polis aracı zarar görmezken bir yavrumuz hayatını kaybetti.18 vatandaşımız ise yaralandı.' diyen Başbakan 'Bu alçakça saldırı bir düğün mahallinin hemen yanı başında olduğundan maalesef sivil kayıplar meydana geldi.Terör örgütü alçakça yüzünü bu hain saldırıyla bir kez daha ortaya koymuş oluyor.Bunu şiddetle kınıyor,şiddetle lanetliyoruz.' diye konuştu.

2002'de bitmiş Türkiye'yi ANAP'tan,MHP'den ve DSP'den devraldıklarını kaydeden Erdoğan 'Şu anda DSP diye bir parti var mı? Anavatan Partisi diye bir parti var mı? Tamamen bunlar yok oldu.MHP şu anda ayakta durmaya gayret ediyor,bir dönem parlamentoya dahi giremedi.Şimdi parlamentoda...'' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
4 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı