Başbakan Erdoğan'dan Akil İnsanlarla ilgili ayrıntılı bilgi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,A Haber ve Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.Başbakan Akil İnsanlarla ilgili de ayrıntılı bilgiler verdi.
A Haber Kanal D Akil İnsanlar Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


Akil İnsanlar Heyetinde sürpriz isimlerin de olabileceğini söyleyen Başbakan'' Hedefimizde yedi bölgede yedişer kişilerden oluşan bir Akil İnsanlar kadrosu var.Bunlar belirleyici olmayacak,bunların bütün gayreti özellikle toplumsal algıyı oluşturmak ve geliştirmek.''dedi.

Akil İnsanları toplumda karşılığı olan kişilerden oluşturmak istediklerini söyleyen Erdoğan ''Heyette akademi ve medya camiası var.Çeşitli STK'larımızın temsilcileri var.Bu yedi kişinin içinde bir kişi başkan,bir kişi başkanvekili,bir kişi işin sekreteryasını o grubun içinde yönetecek.Dört kişi de o yedi kişilik heyetin üyesi olacak.Başkanlarla birebir muhattap olacağım ve hedefte şu anda yaptığımız ilk çalışmalarla bir ayda bu işte neticeye varmak.''ifadelerini kulladı.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı