Başbakan Erdoğan Adana'da Halkla Buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana Şakirpaşa Havaalanında kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara seslendi.
Adana Havalimanı Başbakan Adalet ve Kalkınma Partisi Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan '' Hiç endişeniz olmasın siz bizimle breaber yürüdüğünüz sürece milletin rotasında dimdik ayakta duran bir AK Parti iktidarı vardır.'' dedi.

'' Bu can bu tende olduğu müddetçe hiçbir şeyden yılmayız '' diyen Başbakan '' Bizim bu dünyada sadece Rabbimize bir can borcumuz var '' diye konuştu.

Bu milletin hizmetkarı olduklarını söyleyen Erdoğan, hiçbir zaman yüzde 50'nin partisi olmadıklarını, her zaman için 76 milyonun partisi olduklarını da belirtti.

Başbakan '' Biz o birkaç çapulcunun yaptıklarını yapmayız,onlar kamu mallarını yakarlar,yıkarlar. Çapulcunun tanımı budur zaten .Onlar bu ülkenin Başbakanı'na küfredecek kadar alçaktırlar '' ifadelerini kullandı.



Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
9 Haziran 2013 Pazar günü yayınlandı