Başbakan'dan AK Parti- Millet İlişkisine Ferhat İle Şirin Benzetmesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Acıpayam'da da toplu açılış gerçekleştirdi.
Başbakan Ferhat İle Şirin Müslüman Recep Tayyip Erdoğan Yerel Seçim 


Başbakan Erdoğan, kendilerinin Ferhat, halkın ise Şirin olduğunu söyledi ve Şirin'e ulaşmak adına dağları deleceklerini ifade etti.

Başbakan Erdoğan, ''Helikopterimizi yapıyoruz İtalyanlarla birlikte. Gemilerimizi de kendimiz yapıyoruz. Aşk başka bir şeydir sevda başka bir şeydir. Biz aynen Ferhat'la Şirin gibiyiz. Biz Ferhat'ız siz Şirin'siziniz. Ferhat dağları deldi, bize diyorlardı ki delemezsiniz. Tüm dağları deliyoruz. Aşılamaz denen yerleri aşıyoruz. Milletle devleti buluşturuyoruz. Bizden öncekiler bunu yapamadılar.


Devletle milleti düşman hale getirdiler, biz barıştırdık, kucaklaştırdık. Biz milletimizi Türküyle Kürdüyle, Lazı Gürcüsüyle, Romanıyla Allah için seviyoruz. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Bizim farkımız var. Biz Mısırda esmayı şehit ediyorlar ordayız. Biz Myanmar'da katliam var ordayız. Dünyanın neresinde olursa olsun. Kenya'da adı sözde Müslüman olanlar orada insanları haince öldürdüler biz ordayız. Çünkü islamda terör yoktur. İslam barıştır. Müslümanla teröristi bir araya koyamazsınız. Bunlar İslam adına temsil yetkisi yoktur. Denizliyi


30 Mart seçimlerinde sandıktan farklı bir şekilde yetkiyi alacağız. Modern bir Denizli'yi tüm ilçeleriyle birlikte ayağa kaldıracağız. 30 Martta hem Büyükşehir seçeceksiniz, hem de Acıpayam belediye başkanını seçeceksiniz. Bunun yanında il genel meclis üyesi seçmeyeceksiniz. Meclis üyesini seçeceksiniz, onlar da Büyükşehir belediyesi meclis üyesi seçecek. Büyükşehir ilçe belediyesi el ele verecek çok daha güçlü ve modern Acıpayam'ı inşa edeceğiz. Daha yeşil, üst ve alt yapısıyla bir Acıpayam inşallah. Biz bunları göreceğiz'' şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Eylül 2013 Pazar günü yayınlandı