Başbakan: Ankara'da 4 miting gerçekleştirdik

Başbakan Erdoğan,partisinin grup toplantısında konuştu.
Başbakan Ak Parti Grup Toplantısı 28 Şubat 27 Mayıs Darbesi Recep Tayyip Erdoğan 


'' Bu millet 27 Mayısı, merhum Menderes'i unutmadı ve unutmayacak.Bu millet merhum Özal'ı unutmadı ve unutmayacak.Bu aziz millet 28 Şubat'ı,merhum Erbakan'ı unutmadı ve unutmayacak. '' diyen Başbakan Erdoğan ''Bugünde bu millet en güçlü şekilde kendine hizmet edenlere sahip çıkıyor,her yerde kendine hizmet edenleri bağrına basıyor. '' diye belirtti.

İstanbul'da havalimanında muhteşem bir kalabalıkla karşılaştıklarını söyleyen Erdoğan '' Ankara'da havalimanından Akköprü'ye kadar insan selinin, araç selinin arasında birkaç saat içinde 4 miting gerçekleştirdik.Milletimizle kucaklaştık. Yüz binler havalimanından Ankara' nın merkezine kadar birlikte yürüdü.'' diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı