Bahçeliyi Kızdıran Slogan

Anlatalya'da konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni anayasa sürecinde AK Parti ' nin aflar çıkarmak için ' oyun üstüne oyun kurarken ' şimdi masadan kalkmaya niyetlendiğini belirterek, ' Komisyonu dağıtmaya çalıyorlar. Neden, çünkü MHP orada kaya gibi duruyor. Masadan kalkmaya da niyeti yok. Masadan kim kaçarsa kaçsın ama biz orada duracağız ' diye konuştu.
Bdp Mhp Ak Parti Devlet Bahçeli Antalya 



MHP Lideri Bahçeli, komisyonun Cemil Çiçek ' siz çalışmasına devam etmesini önerirken, zabıtların da kamuoyuna açıklanmasını istedi.

Devlet Bahçeli, konuşmasının bu bölümünde yükselen ve TBMM ' de BDP ' li milletvekillerini hedef alan ' Apo ' nun p.çleri meclisten dışarı ' sloganına önce karşılık vermedi. Sloganlar artarak devam edince Bahçeli, ' Önce söylediklerimi anlarsan onu da başarırsın. Slogan atıp durma ' diyerek sloganları kesti.


Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
24 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı