Bahçeliden Yolsuzluk Ve Rüşvet Operasyonu Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu ile değerlendirmelerde bulundu.
Basın Toplantısı Yolsuzluk Rüşvet Operasyonu Devlet Bahçeli Hükümet 


Düzenlediği basın toplantısında Başbakan Erdoğan'a sert eleştiriler yönelten Bahçeli, ' Hükümet rüşvet çarkına kapılmıştır ' dedi.

' Tüyler ürperten yolsuzluk haberleri 2013 yılına damga vurmuştur ' diyen Bahçeli, şunları söyledi: “17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu son yılların en büyük vurgunu. Hükümet ahlaken iflas etmiştir. Devlet içler acısı bir durumdadır. Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Gelişmeler çok tehlikeli, itina ile takip ediyoruz. Ortadaki bu dehşet iddia ve suçlamaların sonuna kadar gidilmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Soruşturma objektif olarak yapılmalı. AK Parti hükümeti rüşvet kirine tepeden tırnağa bulaşmıştır. Siyaseti kuşatan çok katmanlı bir rüşvet ağı var. Acaba siyasete girip de bu kadar zenginleşen alın teri dökmeden köşeyi dönen kaç başbakan Türk siyasetine mal olmuştur? AK Parti hükümetinin yolsuzluk konusundaki sicili çok kabarıktır. 11 yıldır hakkında yolsuzluk çıkmayan çok az bakan olmuştur” ifedelerini kullandı.
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
26 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı